АИДБ на изложението „Българска Строителна Седмица"

По време на изложението „Българска Строителна Седмица „ на щанда на АИДБ протичаха активни дискусии
28.03.2016
АИДБ
336
АИДБ, bbw, изложение, интериорен дизайн, Дизайн на щанд
Oбновеният щанд е по проект на Даниела Лазарова , студио DL interior
Източник: АИДБ

По време на изложението „Българска Строителна Седмица" на щанда на АИДБ протичаха активни дискусии между екипа на Асоциацията, интериорни дизайнери ,фирми производители, инвеститори и крайни потребители. Инициативите, организирани от АИДБ за 2016 година  представляваха голям интерес както за студенти и стартиращи дизайнери, така и за вече утвърдени имена в бранша. Вниманието на посетителите бе привлечено и от атрактивния редизайн на миналогодишния щанд, който за 2015 бе решен от студио Volee

Oбновеният  щанд е по проект на Даниела Лазарова , студио DL interior . Изпълнението  е заслуга на мебелното ателие към студиото, Артистико, със съдействието на Оргахим, Велекс, Берг, Селамор, ВИТ Борсата за матраци, Атиа Принт, Арт метал дизайн. Основната концепция на щанда е вдъхновена  от „цвета на годината – Нептун“. За направата му са използвани различни мебелни материали , мазилки и изящни драперии ,които са съчетани в перфектна хармония и са подчинени на тематичния  цвят. 

Всички детайли са предварително  обмислени и идеално подбрани, така че цялостната визия да носи  усещане за прецизност и завършеност.

 

+1
Автор: АИДБ
Закони Нормативна база Коментари