Търси

Приложима техника за бъдеще

Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е благодатен за интегрирането на нови технологии - самото означение MB (Multibox) говори за многостранните възможности на пространството между и отвън крилата.

VEKA се занимава с автоматизация на ПВЦ системи за прозорци и врати

VEKA се занимава с автоматизация на ПВЦ системи за прозорци и врати Автор / Източник: www.veka.bg

Вграден в крилото тъч модул управлява отделни компоненти

Вграден в крилото тъч модул управлява отделни компоненти Автор / Източник: www.veka.bg

Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е идеален за интегрирането на техники за управление

Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е идеален за интегрирането на техники за управление Автор / Източник: www.veka.bg

PREV NEXT

VEKA демонстрира на панаира FENSTERBAU FRONTALE 2018 на две изложбени нива автоматизация за прозорци и врати, характеризираща се с лесен монтаж и обслужване.  

Като водещ производител на ПВЦ системи за прозорци и врати VEKA се занимава интензивно с тенденциите за автоматизация и разработва иновативни решения в тази област. Използвайки платформата на система SOFTLINE 70 MB, VЕКА  демонстрира своя собствен модул за  управление, с който се командват всички електрически управляеми компоненти, вградени удобно по принцина  „plug and play“ . В частност се касае за управлението на пет отделни процеса – отваряне и затваряне на крилата на прозорци, на щора в междупрозоречното пространство, както и на сензори, наблюдаващи дали прозорецът е отворен или затворен. Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е благодатен за интегрирането на нови технологии - самото означение MB (Multibox) говори за многостранните възможности на пространството между и отвън крилата за монтирането на допълнителни компененти.  

Всичко от един доставчик
При разработката на системите за автоматизация и управление новосъздаденото отделение във Vека „Иновации и технологиии“ стриктно се придържа към заданието за създаването на елементи, гарантиращи лесно управление и монтаж. Това е и основно изискване на производителите на дограма, когато участват в проектирането на системи за автоматизация на прозорци. 

И при концепцията за автоматизация VEKA предоставя пълния асортимент от необходими продукти, включително стъклата и обкова за прозорци от SOFTLINE 70 MB. Новите компоненти за автоматизация ще се доставят от есента на 2018 г.  

Бъдещият прозорец на второ ниво.  
На второто ниво от 150 m2 на изложбения щанд VEKA концентрира погледа си върху бъдещето на прозореца. Представено беше какво технически е възможно и какви решения дава VEKA за развитието на прозорците. И тук на автоматизацията бе отделена важна роля. 

На базата на съществуващите в момента техники за автоматично затъмняване, отваряне и затваряне на прозорци и врати, хай-тек стъкла с функция за затъмняване бе показан нов тач модул за управление.  

Това нововъведение може да се интергрира направо в крилото наместо използването на класически шалтер. Модулът командва отделните компоненти, например щорите. Този тач модул ще се доставя от октомври 2018 г. 

Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е идеален за интегрирането на техники за управление, които при VЕКА се отличават с лесен монтаж и управление.

Дългосрочната цел на VЕКА е всички единични решения да бъдат интегрирани в една система за сградна автоматизация, приложима както при ново строителство, така при саниране.

Автор: VЕКА

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори