Търси

Нова 76- мм система от VЕКА

VЕКА разширява утвърдената си платформа Softline с нова профилна система с широчина на профилите от 76 мм.

VЕКА разширява платформата Softline с нова профилна система от 76 мм

VЕКА разширява платформата Softline с нова профилна система от 76 мм Автор / Източник: www.veka.bg

Новата система позволява остъкляване от 18 мм до 48 мм

Новата система позволява остъкляване от 18 мм до 48 мм Автор / Източник: www.veka.bg

Softline 76 гарантира висока степен на сигурност е с универсално приложение

Softline 76 гарантира висока степен на сигурност е с универсално приложение Автор / Източник: www.Veka.bg

PREV NEXT

VЕКА разширява утвърдената си платформа Softline с нова профилна система с широчина на профилите от 76 мм. Като типична Vека система с дебелина на стените от клас А, Softline 76 гарантира висока степен на сигурност при обработка и е с универсално приложение, както за ново строителство, така и за реновация. Системата ще се предлага в България от началото на 2018 г.

Докато повечето 70 мм системи могат максимално до проемат стъклопакети с широчина от 42 мм, новата система позволява остъкляване от 18 мм до 48 мм. По този начин се дава оптимално икономически и технически обосновано решение за енергийна ефективност, шумоизолация и противовзломна защита. Разполагайки със системи с широчина на профилите от 70 мм, 76 мм и 82 мм Softline платформата покрива всички възможни изисквания относно дограмата.

Новата многокамерна система впечатлява с класическа Sоftline оптика и коефицент на топлопреминаване от 1,1 W/m2K  във вариант с централно уплътняване (MD)и 1,2 W/m2K  при уплътняване околовръст (АD). За икономията на енергия допринасят и дълбокият фалц на остъкляване от 28 мм, оптимизираната система на уплътняване и геометриоята на уплътненията. Системата е напълно съвместима със съществуващите 70 мм и 82 мм системи на Vека – прилагат се едни и същи армировки, стъклодържачи и допълнителни профили. Това съкръщава складовите наличности и оптимизира работните процеси. Наред с това и при двата варианта – AD и MD, се ползва едно и също крило. За много от процесите допълнителна настройка на машините не е необходима, което прави производството рационално при едновременно разширяване на предлагания асортимент и то в качество от клас А по DIN EN 12608.

Вариантите за избор на цветове са измежду 50 декора с фолио и практичекски безкрайна палитра от цветове с алуминиева капачка. Приложими са и уникалните висококачествени лакови покрития VEKASPECTRAL и нововъведените цялостно сиви профили при фолиране с определни сиви  декори. 

 

Автор: http://www.veka.bg/

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори