Търси

Ползваемост и Достъпност

Цветност и Екранна Резолюция

Oтчитайки последните статистики за ползваемост на W3C - The World Wide Web Consortium, сайтът е оптимизиран за преглед при следните минимални параметри:

Цветност – Medium (16 Bit)

Екранна Резолоция – 1024 х 768 и по-големи

Браузъри

Най-добър преглед на сайта ще имате в случай, че използвате някоя от версиите на по-долу представените браузъри, които са тествани и за които сайтът е оптимизиран:

Internet Explorer (версии 6 и 7)

Mozilla Firefox (версия 2.0.0.18 и по-нови)

Safari (версия 3 за Mac, Win, iPnone и iPod)

Opera (версия 9)

Google Chrome (beta)

Печатна версия на статиите и изпращане на E-mail

Към функционалността на сайта са добавени и възможностите за отпечатване на дадена статия, както и изпращането й на избрана електронна поща. Помислете за околната среда преди да се възползвате от функцията и ако наистина желате да отпечатате тази страница бихте могли да го сторите на обратната страна на вече изпозлвана хартия.

RSS Feeds

За всички които желаят да получават най-новите публикации, Ди енд Ди консулт ЕООД предоставя тази възможност чрез своите RSS канали.

Какво е RSS?
Технологията RSS (Really Simple Syndication) ви позволява да се абонирате за новини и актуална информация. Получените чрез RSS новини се обновяват и натрупват автоматично от програми, наричани още RSS четци (RSS Reader). По този начин вие разполагате по всяко време с актуална информация от източника на услугата. При използването на RSS не е нужно да отваряте интернет страниците, на които са поместени новините, достатъчно е да отворите вашия RSS четец, който ще извлече необходимата и актуална информация.

Как да използваме RSS?
За да използвате RSS се нуждаете от RSS reader (четец). RSS четецът може да е самостоятелна програма, plug-in към друга програма (вашият браузър или e-mail клиент например) или да е организиран в Web като Интернет страница.

Sharings & Bookmarks

Ако сте потребител на сайтове за споделяне и обмен на информация, сайтът ни Ви предоставя лесна и бърза възможност да добавите дадена публикация чрез бутоните присъстващи във всяка статия или новина. Екипът ни се старае да предоставя възможност за автоматизирано добавяне към най-големите и популярни сайтове за споделяне в цялото Интернет пространство, както и за най-популярните такива в България.

Мейлинг Лист

Нашият Мейлинг Листа Ви дава възможност да се абонирате и да получавате известия по е-мейл за новости свързани с медията, нейните партньори или просто за да сте сред първите които да “прелистят” последно публикувания брой.На сайта на ka6tata.com

затвори