Търси

ВАЖНО !

Списанието не излиза в печатен вид от 2012 година.

Достъпът до всички статии е безплатен. 
За използването на уебсайта не се изисква предоставяне на лични данни, както и регистрация.

Регистрация се изисква само, ако желаете да получавате е-бюлетин, както и да коментирате статии публикувани в сайта.

В случай, че желаете да се регистрирате за получаване на ежемесечните ни Е- бюлетини се използва така наречената процедура за двойно включване, което означава, че ще Ви изпратим имейл с потвърждаване на потребителко име и парола след Вашата регистрация. Трябва само изрично потвърдите активирането на тази наша услуга, като изпратите отговор със заглавие "Потвърждавам абонамент" на следния имейл: adv@ka6tata.com

Предоставените от Вас лични данни са необходими единствено, за да удостоверим, че Вие сте собственикът/притежателят на посочения имейл адрес и искате да получите Е- бюлетина, за да създадем списък на имейлите и да анализираме използването на нашия е- Бюлетин. Вашите данни ще се съхраняват за период от 2 години след прекратяване на абонамента от ваша страна, освен ако на друго основание не е законово допустим по-дълъг срок за съхранение. 

Ако по-късно вече не желаете да получавате Е- бюлетини, можете да прекратите абонамента по всяко време, като оттеглите Вашето съгласие. Можете да оттеглите съгласието си за Е- бюлетини като изпратите имейл със заглавие ”отказ от абонамент”на следния имейл: adv@ka6tata.com.  Друга възможност е да се свържете с нас, като използвате данните за контакт, предоставени в Контакти.

Повече информация за Условията за ползване на уебсайта, както и за Защитата на личните данни може да прочетете тук

Актуалните условия влизат в сила от 25 май 2018 г. за всички абонати на „Още за къщата”.На сайта на ka6tata.com

затвори