Търси

Брой 10-2011 Изберете Брой-Година

Реализации

Вградената сянка на стара къща

Реализацията на къщата е изключително интересен пример за усвояването на стара къща и нейното удачно включване в изцяло ново решение на еднофамилeн дом.

Енергийна ефективност

Отопление с водни инсталации и отоплителни тела

Съоръженията, с които се отопляваме, са се променили през вековете, но нуждата от топлина в студените дни винаги е съществувала.

Интериор

Atlas Concorde в Cersaie 2011

За пореден път тази година Atlas Concorde разширява присъствието си, като взе участие на Cersaie – не просто престижно, а най-важното изложение за керамичния сектор в Италия и в света.

Как да боядисваме

Боите и мазилките, които се предлагат на пазара, са много широка гама и дават възможност за създаване на невероятни интериорни ефекти.

Крокодилска кожа на стената? Не, декоративна мазилка

На кого не му се иска да придаде индивидуален стил на жилището си, да добави класическа или екзотична нотка при декорирането на стените и пространствата?

В спалнята...

Красивата мебелировка осигурява елегантен и привлекателен вид на спалнята.

Огънят у дома

Камината е прост, удобен и ефективен начин да се поддържа безопасен и контролиран огън в дома с цел комфорт, независимо дали домът е пещера или имение.

Камината като изкуство

Камината трябва да се възприема като хармония, съчетаваща пространство, стил и незабравими изживявания.

Градина

Есенни грижи за градината

Есента е един от най-активните сезони в градината. Растителността в градината се нуждае от особени грижи през този период на годината, за да се радваме на красива и здрава градина напролетНа сайта на ka6tata.com

затвори