Търси

Брой 06-2009 Изберете Брой-Година

Реализации

Eмоции в червено - перфектния вариант за един елегантен дом

С какво обикновено свързвате червения цвят? Със страстта, с любовта, с червеното вино - ще отговорите вие. “С керемидата и със земята. Винаги съм харесвала този толкова земен цвят.

Има такива интериори и днес

Сградата е построена през 1923 г. и доколкото е известно, била предназначена за банка. Функционирала е до преди няколко години.

За къщата

Пречиствателна станция за къщата

Българските пречиствателни станции на фирма БИОТЕХ с нищо не отстъпват на вносните ПС. Произвеждат се със същите материали, с които работят и много водещи европейски фирми.

Пречиствателни съоръжения

За къщи, които са разположени в селски райони и области, където няма канализация, септичните ями са решение, което се използва в домакинството от векове.

Интериор

Ползите от зелената баня

Как да съумеете да създадете еко дизайн в банята си, за да пестите енергия и вода, да имате по-ниски сметки и при това да запазите естетиката?

Смесители с оптимално изразходване на вода

Водата е синоним на живот. Без нея животът на Земята – такъв, какъвто го познаваме е невъзможен.

ISH 2009 призова за „Синя отговорност”

В тазгодишния международен форум взеха участие над 2400 производители от целия свят, чийто експозиции бяха разгърнати в 10-те огромни палати на модерния панаирен комплекс във Франкфурт.

Градина

Аксесоари за басейна

Сега, когато имате басейн в двора, вие искате да го ползвате толкова често, колкото е възможно.

Ландшафтът около басейна

Има няколко основни принципи, от които зависи ландшафтният проект около басейна.

Архитектура и дизайн

Едно модерно решение за с. Марково до Пловдив

За проектантите арх. Григор Ставракев и арх. Ралица Методиева Ставракева съчетанието между традиционната българска архитектура и по-модерният съвременен подход е напълно възможно.

Холандски дизайн на изложението в Милано

Всяка година през април целият интериорен и дизайнерски свят се събира в Милано за Седмица на дизайна и салона.На сайта на ka6tata.com

затвори