Търси

Брой 07-2010 Изберете Брой-Година

Реализации

Домът - свещено място

Твърде често сградите се третират и се проектират като нещо за еднократна употреба, не се строят да траят вечно и се използват само за кратко, след което се събарят и се заменят с нови.

Елегантност в стил AUDREY

AUDREY (“Одри”) е морска вила, само на 3 км от Слънчев бряг, обградена от последните скатове на Стара планина. От нейните тераси се открива гледка към Несебър и затихващите вълни на Черно море.

За къщата

VEKA поставя ударение върху цветовете

Търсенето на цветни прозорци расте постоянно. VЕКА отговаря на пазарните нужди с широка гама от цветни и дървесни декори и нови модерни фолиа.

SCHÜCO пожарозащитни серии

Защитата на човешкия живот, както и намаляване на материалните щети, са причините, поради които се обръща все по-голямо внимание при проектиране и строителство на промишлени и обществени сгради.

Интериор

Тенденции за дневната 2010

Дневната или холът е най-обитаваното място в дома. То трябва да бъде свежо, ведро и вдъхновяващо място, с необременяващ интериор и подходящо подбрана цветова гама при обзавеждането и декорацията.

Стълбата - конструкция и безопасност

Какво трябва да знаем за стълбите у дома? Освен че имат функционалната задача да бъдат преход от един етаж до друг, стълбите имат естетическо значение.

Градина

Мебели за градината

Вече се гледа на външните пространства като на алтернативната дневна зона, особено ако имате вила или къща в географска ширина, където е възможно да се прекарва време на открито през цялата година.На сайта на ka6tata.com

затвори