Търси

Брой 01-2010 Изберете Брой-Година

Реализации

Дървените сглобяеми къщи – предимства и недостатъци

Малко хора в България знаят, че в страната ни съществуват фирми производители на дървени сглобяеми къщи, които ежегодно произвеждат и монтират по около 200 броя с обща жилищна площ над 20 000 м2.

Висококачествена нискоенергийна къща.

Изградена е първата нискоенергийна къща в София, съгласно европейските стандарти и изисквания за енергийна ефективност с енергиен паспорт и протокол от тестове за плътност.

С вдъхновение от слънчева Tоскана

Дизайнът на интериора е класически и максимално функционален. От него лъха топлина и уют, няма нищо прекалено и излишно. Декорацията е прецизна и дискретна.

Интериор

Как да създадем Спа зона

В наши дни от забързаното ежедневие, стресиращите семейни и служебни ангажименти и планови отпуски не остава никакво лично време, в което да останеш сам със себе си.

Как да създадем домашен фитнес

За да можем да създадем функционален и полезен за нас фитнес или спортна зона в дома, първо е необходимо да се запознаем с понятието „ФИТНЕС”.

Джакузи

Човекът и водата. Хилядолетна връзка, която произхожда от естествените сили на природата.

Сауна

Какво предизвика големия интерес към използването на сауната в забързането ни ежедневие?

СПА у дома

Пространството, което не ти принадлежи

Архитектура и дизайн

Зелената архитектура или философията на един проект

При проекта в Косанин дол енергийната ефективност е отново отправна точка. Тъй като тя се обособява главно от три фактора, те са взети предвид при разработката на проекта.На сайта на ka6tata.com

затвори