Търси

Брой Сигнален Изберете Брой-Година

Реализации

Практичната къща

Любителите на спокойствието, имащи възможност да купят или построят собствена къща, предпочитат приятните край-градски райони. Но близостта с природата има своите предимства и недостатъци.

Близнаците в Узана, Габровско.

Двете къщи се намират в местността Узана, на 25 км. северно от Габрово. Този прекрасен природен кът се намира в географския център на страната ни и е предпочитан за за летен и зимен отдих.

От началото до края – Банско

За никого вече не е тайна, че сглобяемото строителство е ненадминато по бързина на изпълнение. Къщата в Банско е изпълнена от фирма “АЛКО” ЕООД, София именно като дървена сглобяема конструкция.

Бързо, евтино, топло...

Двуетажната къща е изградена изцяло с дървена конструкция. Стенните елементи са от отделни модули тип “сандвич”, изработени в заводски условия от носеща дървена рамка...

За къщата

Минералната вата - пренебрегваното решение на проблема топло

В много случаи благодарение на по – голямата реклама на даден продукт се пренебрегва по – доброто решение на определен проблем.

Намалете разходите за енергия, осигурете си комфорт

С приближаването на всеки следващ отоплителен сезон, как ще плащаме сметките за парно или ток, е една от основните теми във всяко домакинство.

Ниска стойност - висока ефективност

Фасадните топлоизолационни системи вече се наложиха като задължителен и необходим елемент, както при строителството на нови сгради, така и при реконструкцията и обновяването на съществуващи такива.

Термоизолирайте жилището си, без да хвърляте пари на вятъра

С тази статия искам да стигна до крайните потребители, които дават парите си с надеждата, че това са инвестиции, които се възвръщат бързо.

Фасадната топлоизолация

Масовото изолиране на сградите с топлоизолационни плочи е сравнително нов момент в строителния процес в България.

Топлоизолацията - стъпка по стъпка

Отделните варианти на системите за топлоизолация Ceresit се различават по използвания топлоизолационен материал, по видовете залепващи разтвори и по фасадните мазилки.

За професионализъм, против некомпетентността

Каква топлоизолационна система да ползват гражданите, за да намалят разходите за енергия през годината. Коя изолационна система и материал са най-подходящи в зависимост от сградата?

АРАС – Асоциация на работещите по алпийски способ

Основната цел на АРАС е да подготви квалифицирани специалисти за работа по методите на индустриалния алпийски способ.

Грешките, допускани най-често при топлоизолирането на сгради

Разбира се, посочените грешки не се случват на всеки строеж. Но въпросът е, как да се получи изработен до подробности проект за топлоизолация?

Методи за проветрение в РVС системи VEKA

В зависимост от конкретната ситуация се препоръчват различни способи за допълнително проветрение при затворен прозорец.

Интериор

Как да оборудваме фитнес вкъщи

Имам ли нужда от домашен фитнес и ще го ползвам ли в бъдеще или просто е модерна тенденция? Когато си дадете отговор на този въпрос, ще последват редица други.

Градина

Градина се създава през есента

Стара градинарска традиция, характерна за България и нашия климат, е да се използват благопроятните условия на все още топлата, но и влажна есен.На сайта на ka6tata.com

затвори