Търси

2014-та – година на Коня

Искрящо бяло, морско синьо и свежо зелено ще укротяват зодиакалния талисман

Водата е водещата годишна стихия.

Водата е водещата годишна стихия. Автор / Източник: http://www.zastavki.com/rus/New_Year_wallpapers/1/

Посрещнете Новата година в тесен семеен кръг с близки приятели и роднини.

Посрещнете Новата година в тесен семеен кръг с близки приятели и роднини. Автор / Източник: http://www.zastavki.com/rus/New_Year_wallpapers/1/

През 2014 година ще е важно да се обграждате с оригинали.

През 2014 година ще е важно да се обграждате с оригинали. Автор / Източник: http://www.zastavki.com/rus/New_Year_wallpapers/1/

Искрящо бяло, морско синьо и свежо зелено ще укротяват  зодиакалния талисман

Искрящо бяло, морско синьо и свежо зелено ще укротяват зодиакалния талисман Автор / Източник: http://www.zastavki.com/rus/New_Year_wallpapers/1/

Годината на Коня 2014 носи със себе си възможности за  финансов ръст.

Годината на Коня 2014 носи със себе си възможности за финансов ръст. Автор / Източник: http://www.zastavki.com/rus/New_Year_wallpapers/1/

PREV NEXT

Новата 2014-та година ще е под знака на синия дървен кон, така показва китайския каленар. Това животно е особено почитано на Изток като източник на мъдрост. Поредният годишен талисман встъпва в правата си на 10 февруари 2014 год, но западните цивилизации вече възприеха тези източни традиции и съвместявайки ги с християнските обичаи някак почти естествено се научиха да съобразяват новогодишните тържества с китайската зодиакална символика.

Конят не търпи шума и суетата
Ако и на вас ви се иска още с Новата година да хармонизирате семейните вибрации с тези на годината на Коня, то ето кои са най-важните ритуали, които е добре да почетете.

Конят не харесва шума и суетата, ето защо е препоръчително да посрещнете Новата година в тесен семеен кръг с близки приятели и роднини. 

Водата е водещата годишна стихия. Тя се характеризира с динамика, непостоянство, способност да прониква навсякъде, бърза променливост. Водещите цветове ще са снежно бяло, синьото на морските дълбини и свежото зелено на тревата. 

Годината на Коня – 2014 се очаква да донесе на хората нестабилност и промени в живота, даже в ежедневието. Ето защо е важно да се действа планирано и премислено, да сме внимателни и бдителни. На много зодиакални знаци през следващата година обаче може изненадващо да им провърви. Преследването на конкрентна цел чрез стриктното спазване на план и дисциплина е възможно най-накрая да доведе до постигане на бленуваните мечти и промени в живота – да се стигне до брак, да се смени местожителство, да се изживеят вълшебни емоции и преображения.

Конят се счита за изначално мъдро животно.  Не бива обаче да се забравя китайската мъдрост, според която там, където има глава, там има и голяма челюст, която може и болезнено да ви захапе.

Във финансовата област годината на Коня 2014 носи със себе си възможности за  финансов ръст. Напълно възможно е повишение в службата или пък успешно стартиране на собствен бизнес. А тези, които вече имат собствена фирма, могат да се надяват на разширение и много професионални успехи.

Как да посрещнем Новата 2014 година? 
За да посрещнете Новата година  приятно и без проблеми голямото желание не е достатъчно. Важно е всеки детайл да е предварително планиран, обсъден и премислен – особено в началото на годината на Коня. Не оставяйте всичко за последния момент, направете резервациите от сега, внимателно подберете обстановката и приятелите, с които ще празнувате и направете всичко възможно, да сведете неприятните изненади до минимум.

Украсете си жива елха
Годината на Коня задължително посрещнете с жива елха. Независимо колко изкуствени коледни аксесоари сте внесли вкъщи, то постарайте се тази година в близост до празничната трапеза да има истинска зелена елха. През  2014 година ще е важно да се обграждате с оригинали. Конят не обича изкуствените предмети и копията, пресметливостта и икономиите го дразнят. В новогодишната нощ използвайте малко, но стойностни вещи, ако искате да предизвикате в живота си положителната промяна към емоционален и финансов комфорт. 

И да не пропуснете конската подкова. Универсалният символ за неочакван късмет и щастие със сигурност ще действа през следващата 2014-та година.

През 2014 година  изключително добре ще се възприемат и украшенията, ръчна изработка. Конят обича оригиналите и е благосклоен към всякакъв вид авторство и креативност. Бихте могли да омилостивите годишния покровител още в началото на годината с интересна ръчно изработена празнична декорация.

Каквито и планове да направите за посрещане на Новата година, най-важното е да ги осъществите с  любов. А ако включите в подготовката и всички членове на фамилията със сигурност ще се създаде вълшебно предновогодишно настроение, което ще ви възнагради с положителни емоции и неподправена семейна топлина.

Автор: Антоанета Салфидж

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори