Търси

Дизайнерски идеи за спалнята

Спалнята е не просто най-личното, но и най-скритото помещение в дома.

Основен акцент е декоративното огледало - дизайнерското студио HePe Design

Основен акцент е декоративното огледало - дизайнерското студио HePe Design Автор / Източник: http://hayriyepinar.deviantart.com/

Cтудио ELFTUG предлага концептуален и остроумен дизайн на спалнята

Cтудио ELFTUG предлага концептуален и остроумен дизайн на спалнята Автор / Източник: http://elftug.deviantart.com/

Подобие на цветна палитра постигат в интериора на спалнята от Red Brent

Подобие на цветна палитра постигат в интериора на спалнята от Red Brent Автор / Източник: http://red-brent.deviantart.com/

Именно спалнята е мястото, което най-вече трябва да се хареса на самите нас

Именно спалнята е мястото, което най-вече трябва да се хареса на самите нас Автор / Източник: Интернет

Johnny Young  предлага перфектен дизайн с отразяващи стъклени повърхности

Johnny Young предлага перфектен дизайн с отразяващи стъклени повърхности Автор / Източник: http://tankq77.deviantart.com

PREV NEXT

Спалнята е не просто най-личното, но и най-скритото помещение в дома. То не е предназначено за показ както всекидневната и вероятно заради това се налага мнението, че спалнята не е нужно да е атрактивна и изразителна.

Така ли е, наистина? Спалнята на първо място е убежище, в което се скриваме от външния мир и където оставаме насаме със себе си. Това обаче не означава, че трябва да е скучна и аскетски обзаведена, като килия. Именно спалнята е мястото, което най-вече трябва да се хареса на самите нас, да успокоява емоциите ни, да провокира духа ни. Поне така е според дизайнерите, чийто проекти за интериорни решения ви представяме в този обзор.

Дизайнерите от студио ELFTUG предлагат концептуален и остроумен дизайн на спалнята, който всяка вечер ще напомня на собствениците, че животът се състои от последователни черни и бели полюси. В интериора достойно място заема будилникът, който е спрял на най-благоприятния час за лягане, а надписът над леглото напомня, че най-добрият път за осъществяване на мечтите започва веднага, след като се събудим.

Дизайнерското студио Johnny Young  предлага перфектен дизайн с отразяващи стъклени повърхности, интегрирани в архитектурата на помещението. С него линеарността на пространството се деформира и то придобива резки праволинейни черти.

Подобие на цветна палитра постигат в интериора на спалнята дизайнерите от Red Brent.  Цветните петна се открояват на матовите повърхности и създават мека атмосфера, в която визуално доминира композицията от две картини над леглото.

Интериорът в тази дамска спалня напомня за топлите сезони, букетите, коктейлите, плодовите салати и пътешествията.

Основен акцент в тази луксозна спалня, създадена от дизайнерското студио HePe Design е декоративното огледало, разположено на стената, която е зад таблата на леглото. Съществен декоративен елемент е и интересния полилей, който прилича на падащи от тавана едри капки дъжд. Плътните тъмни цветове, многообразието от рисунъци и текстури са само фон за тази приказна композиция.

С творчеството на авторите на представените интериори можете да се запознаете на авторските им сайтове:
http://elftug.deviantart.com/,
http://tankq77.deviantart.com/,
http://red-brent.deviantart.com/,
http://hayriyepinar.deviantart.com/

Автор: Антоанета Салфидж

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори