Търси

Dolce Vita

Твоят дом, най-доброто място за живеене, мирисът на прясно окосена трева, аромаът на цветята в градината, шума от падащите листа, шепотът на вълните.

Dolce Vita

Dolce Vita Автор / Източник: JANO Ltd

Dolce Vita

Dolce Vita Автор / Източник: Jano Ltd.

Dolce Vita

Dolce Vita Автор / Източник: Jano Ltd.

PREV NEXT

Твоят дом, най-доброто място за живеене, мирисът на прясно окосена трева, аромаът на цветята в градината, шума от падащите листа, шепотът на вълните. Това те кара да се наслаждаваш на магията и топлата атмосфера в твоя дом. Вечерите с приятели, допирът на слънцето, когато си в басейна, да четеш книга на терасата – това усещане е като сън, от който неискаш да се събудиш.

Мебелите за градината и дома следващи последните модни тенценции на водещи испански произведители приканват да се почувства топлотата на твоя дом. Съвременните мебели за градината и пространството около басейна или морето съчетават в себе си комбинацията от високотехнологични материали и перфектен дизайн, които създават усещане за максимален комфорт.

Комбинацията от алуминий и тъкан изработена от специални синтетични фибри правят възможно създаването на мебели с максимална функционалност. Едновременно леки и удобни те са идеално решение за пространството около басейна или край морето със своята устоичивост на директен контакт с водата – било от басейна или просто летен дъжд.

Източник: JANO Ltd

Изпрати на E-mail
  • Етикети:
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори