Търси

Очарователен акцент във всяка градина с покрив от ОНДУЛИН.

Колкото и малко свободно пространство да имате в двора си бихте могли да го преобразите с една оригинална градинска постройка и да го превърнете в уютно продължение на дома ви.

Новата вълнообразна битумна керемида „Ондувила” 3D .

Новата вълнообразна битумна керемида „Ондувила” 3D . Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Могат да се използват при всякакви градински конструкции.

Могат да се използват при всякакви градински конструкции. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Лекотата на материала (3,3 кг/м2) позволява лека конструкция

Лекотата на материала (3,3 кг/м2) позволява лека конструкция Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Градинските инструменти най-после могат да бъдат подредени.

Градинските инструменти най-после могат да бъдат подредени. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Битумните керемиди „Бардолин” са още едно покривно решение.

Битумните керемиди „Бардолин” са още едно покривно решение. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Ондуклер - подходящи са за покривно и за фасадно приложение.

Ондуклер - подходящи са за покривно и за фасадно приложение. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Новият покрив може да бъде готов с минимални усилия.

Новият покрив може да бъде готов с минимални усилия. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

„Ондуклер” - може да се използва за естествено осветление.

„Ондуклер” - може да се използва за естествено осветление. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Новото оцветяване с 3D ефект придава на покрива уникален вид

Новото оцветяване с 3D ефект придава на покрива уникален вид Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

Бардолин позволяват изпълнението на всякакви покриви.

Бардолин позволяват изпълнението на всякакви покриви. Автор / Източник: Ондулин СМ ООД

PREV NEXT

Колкото и малко свободно пространство да имате в двора си бихте могли да го преобразите с една оригинална градинска постройка и да го превърнете в уютно продължение на дома ви.  С малко дървен материал и повече въображение можете да създадете икономични, функционални и естетични конструкции. Веднага ще забележите уникалната връзка между интериора и екстериора, която ще промени облика на пространството около дома ви.

Различните постройки в градината като навеси, перголи, къщи за инструменти, беседки или градински къщи са особено популярни в страните от Западна Европа. Немалко от тези постройки можете да направите и сами с готови елементи или да преобразите и вдъхнете нов живот на старите такива, като ги ремонтирате с помощта на съвременни материали.

Една красива беседка винаги може да постави привлекателен акцент в градината. Ново място, където да се събирате с приятели, да пиете кафе или просто да си почивате през уикенда сред природата с книга в ръка.

Вашите деца могат да играят на воля и да се чувстват уютно в своето малко царство, ако им отделите едно кътче в двора за дървена къща за играчки.

Градинските инструменти най-после могат да бъдат подредени и да ги намирате лесно, когато ви потрябват. Трябва ви само едно кътче в двора и една къща за инструменти.

Привлекателно място за сбирки с приятели може да бъде и градинската къща. Можете да я направите специално или да ремонтирате старата плевня, да я украсите ефектно и да я обзаведете с градински мебели. Заобиколени от зеленина, можете да имате своята стая за уединение и вдъхновение, за работилница или за почивка.

Независимо каква ще бъде градинската постройка и за какво ще я използвате, вие трябва да я направите така, че да се гордеете с нея. Направете я с уникален, естетичен, и дълготраен покрив от ОНДУЛИН. Вашата малка или голяма стая в градината е част от вашия дом, продължение на неговия интериор, затова ви трябва надежден покрив. Защитете го от дъжд и сняг с материалите на ОНДУЛИН – лесно и ефективно решение, естетика за всеки вкус, с широка гама аксесоари за лесен монтаж.
 
Вълнообразните листове „Ондулин” вследствие на многобройните си доказани предимства могат да се използват при всякакви градински конструкции. Лекотата на материала (3,3 кг/м2) позволява лека и икономична конструкция за вашата дървена градинска постройка. Благодарение на тяхната гъвкавост, те са приложими и за сводести покриви. Ако се използват като вертикална облицовка, могат да придадат неповторим облик на всяка градина.

Новата вълнообразна битумна керемида „Ондувила” 3D  e съчетание между естетиката и традицията на керемидения покрив с лекотата и технологичността на вълнообразните листове ОНДУЛИН. Новото оцветяване с 3D ефект придава на покрива уникален вид в средиземноморски стил. Хоризонталната сянка, отпечатана върху керемидите, създава обемен вид, наподобяващ покриване с керемиди. Специалната технология, която се прилага, гарантира дълготрайни и непроменливи цветове. Керемидите „Ондувила” се предлагат в обновени 7 цвята.

Керемидите „Ондувила” 3D  могат да се монтират, както върху плътна дървена обшивка (при наклони над 15%), така и върху дървена скара (при наклони над 30%). Не е необходимо нито нагряване, нито лепене, нито подмазване с разтвори, а само заковане с чук и пирони. Лесно се режат без специални инструменти и подготовка. Плоският участък създава възможност за безопасно и сигурно движение по покрива по време на монтажа или ремонтните дейности. Новият покрив може да бъде готов с минимални усилия само за няколко часа. Лесният монтаж означава по-бързо завършване на покрива и по-бърза защита.

Битумните керемиди „Бардолин”  са още едно покривно решение с разнообразно приложение. Със своята гъвкавост и разнообразие от цветове и форми, покривните ивици Бардолин позволяват изпълнението на всякакви покриви, които са в хармония с околната среда. Бардолин е материал удобен и лесен за монтаж, с ниски разходи за труд, не изискващ поддръжка. Ивиците са гъвкави, което ги прави подходящи за изпълнение на куполообразни или сложни , начупени покриви, както и за вертикални, външни облицовки.

За още по-леки навеси, за оранжерии и зимни градини ОНДУЛИН предлага разнообразие от полимерни листове. Гамата „Ондуклер” включва профилирани листове от полиестер  и поликарбонат с висока устойчивост на огън, дълготрайни и технологични. Подходящи са за покривно и за фасадно приложение, освен това могат да се използват за естествено осветление съвместно с други покривни покрития (вълнообразни листове “Ондулин”, профилирана ламарина,  и др.).

Вече повече от 60 години френската фирма ОНДУЛИН предлага оригинални и практични решения за всякакъв тип покриви. Материалите на ОНДУЛИН могат да се прилагат като основен покривен материал за всички видове сгради, както за нови покриви, така и за ремонти, за покриване както на класически така и на авангардни като стил и техническо изпълнение покриви. Леки, екологични, с лесен монтаж и безпроблемна експлоатация материалите на фирма ОНДУЛИН могат да се използват и при оформяне на покриви на допълнителни постройки, козирки, зимни градини, навеси и др.
Материалите на ОНДУЛИН са елемент, който се вписва в композицията на всяка градина, като й придава неповторимо очарование.

За повече информация:
ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ООД, www.onduline-bg.com

Автор: Ондулин СМ ООД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори