Търси

Pools International - Интелигентните басейни

Басейнът е вечно актуалната тема на лятото. Технологиите и тенденциите във водните съоръжения се променят, но басейнът остава добре познатото и търсено място за приятното усещане от водата и слънцето.

Басейните  i.Blue правят опит за връзка между човешкото благосъстояние и водата

Басейните i.Blue правят опит за връзка между човешкото благосъстояние и водата Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Нова изключителна идея за удоволствие, която съчетава престиж и стил

Нова изключителна идея за удоволствие, която съчетава престиж и стил Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Система за интелигентни басейни – иновативни, модерни, с оптимално технологично решение

Система за интелигентни басейни – иновативни, модерни, с оптимално технологично решение Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Създайте своя собствен басейн. Изберете своя собствен стил

Създайте своя собствен басейн. Изберете своя собствен стил Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Материали, цветове, форми, вътрешни облицовки. Всичко това създава душевен комфорт

Материали, цветове, форми, вътрешни облицовки. Всичко това създава душевен комфорт Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Един оазис за отмора

Един оазис за отмора Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Може да разчитате на I.Blue, защото е водещ бранд, предоставящ надеждност и коректност в обслужването

Може да разчитате на I.Blue, защото е водещ бранд, предоставящ надеждност и коректност в обслужването Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Италианските басейни са фокусирани върху клиентите и техните нужди

Италианските басейни са фокусирани върху клиентите и техните нужди Автор / Източник: www.proteuspools.com.

С басейните I.Blue е лесно да откриеш всички страхотни моменти, които животът ти предлага

С басейните I.Blue е лесно да откриеш всички страхотни моменти, които животът ти предлага Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Басейните, които сбъдват мечти, мисли, емоции и желания

Басейните, които сбъдват мечти, мисли, емоции и желания Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Водопадът подчертава ефекта на луксозния плувен басейн

Водопадът подчертава ефекта на луксозния плувен басейн Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Класическа елегантност придадена с правоъгълни линии

Класическа елегантност придадена с правоъгълни линии Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Наслаждавайте се на своя собствен плаж цял живот

Наслаждавайте се на своя собствен плаж цял живот Автор / Източник: www.proteuspools.com.

Иновативен басейн спиращ дъха

Иновативен басейн спиращ дъха Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Модерен частен басейн гарантиращ максимално удоволствие

Модерен частен басейн гарантиращ максимално удоволствие Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Ефектът на водопад прави басейнът запомнящ

Ефектът на водопад прави басейнът запомнящ Автор / Източник: www.ibluepiscine.it

Dada Project Studio  стартира съвместна дейност с Pools International

Dada Project Studio стартира съвместна дейност с Pools International Автор / Източник: www.dadaprojectsudio.com

PREV NEXT
Presentation I Blu

Басейнът е вечно актуалната тема на лятото. Технологиите и тенденциите във водните съоръжения се променят, но басейнът остава добре познатото и търсено място за приятното усещане от водата и слънцето.

Екипът на Dada Project Studio  www.dadaprojectstudio.com стартира съвместна дейност с Pools International търговски бранд на италианската компанията А&Т Europe, световен лидер в производството и дистрибуцията на басейни от 1961 г. и официален партньор на FINA. Разположена в Кастильоне деле Стивиере. Единственият италиански производител на пълна гама от аксесоари ABS (скимери, преливници, осветление, контакти, щепсели и т.н.). Техният стил на работа позволява на компанията да създаде през годините  внушително портфолио от клиенти в цял свят. 

Във връзка със стратегическото позициониране на  Pools International на пазара  компанията обединява следните системи за иновативни басейни  -  Pools, I.Blue и Proteus, даващи възможност да се направи най-добър подбор, както за частни домове и хотели, така и за обществени басейни, спортни комплекси, уелнес и спа центрове.

Pools e система за сглобяеми басейни, с панели от поцинкована ламарина, с творчески дизайн, носеща икономически ползи. Прилага се технологията Steellflex, която дава възможност за изпълнение на различни форми устойчиви на земетресения и течове. Облицовката се състои от PVC фолио, което е специализиран продукт, осигурява абсолютна водонепропускливост, лесно се полага и поддържа. Има трислойна структура, армирана с мрежа от фибровлакна, която го прави изключително здрав. Гаранцията на тази системата е 10 години. Може да бъде във версия със скимер или с преливник. Посетете сайта – www.pools.it.

В стремежа за съвършенство с по-бърз и лесен монтаж, по-дълъг живот на басейна, добра водонепропускливост, хигиенни качества, както и възможността за изграждане на различни по форма, сложност и размери басейни, Pools International успешно разработи системата I.Blue.

I.Blue е система за интелигентни басейни – иновативни, модерни, с оптимално технологично решение, творчески дизайн и икономически ползи. Басейните  i.Blue правят опит за връзка между човешкото благосъстояние и водата. С нова съвременна технология, произведени по поръчка с индивидуален дизайн и качествен съвременен материал. В системата I.Blue се съдържат две линии - Ambience и Twin-Pro

Линията i. Blue Ambiance е направена от сглобяеми самоносещи панели с висока плътност и надлъжни ребра. Панелите са изработени от висококачествена стомана покрита с плътен защитен слой от цинк. i.Blue Ambience е с 20 години гаранция. I.Blue Twin-Pro е направена на същия принцип, но с допълнително фабрично ламинирано PVC покритие, което дава по-добра надеждност в годините – 30 години гаранция. Моделите се предлага само със скимер.
За повече информация посетете сайта на адрес – www.ibluepiscine.it

Proteus е друг вид система за плувни басейни, изградена по немска технология, и с характерен италиански дизайн, високо качество с дълъг живот. Proteus дава възможност за индивидуални решения, свобода на формата, разнообразие на покритията и материалите за борда и преливника, преливащи дори и в настилката около басейна, което му позволява да се впише оптимално естетически в околната среда. Панелите са изработени от неръждаема благородна стомана, фабрично ламинирани, чрез горещо валцоване с PVC покритие, в различни цветове, което осигурява перфектна хидроизолация, устойчиво е на агресията на ултравиолетовите лъчи и химикалите, които се използват за поддръжка на басейните.

Системата Proteus е с 50 годишна гаранция. Изработва се във варианти със скимер, преливник и каскаден тип.
За повече информация www.proteuspools.com 

С продуктовата линия от басейни на Pools International практически може да бъде реализирана всяка идея за форма, както и с архитектурните особености на всяка къща и градина.

Надеждността и предимствата на басейните Pools International, изцяло нов продукт за България, безспорно се изразява във:

Право на личен избор -  мечтите се превръщат в реалност;
Естетичен дизайн – басейните са с нов дизайн, отразяват модерното мислене и архитектурните тенденции;
Цвят на облицовка  – освен стандартните цветове, може да бъдат избрани различни цветове и  нюанси, които да подчертават формата и блясъка му;
Качество – гарантирано в годините, устойчиви материали и лесна поддръжка.
Съотношението цена - качество ги прави достъпни и предпочитани в Европа и по света;
Критерии за чистота – чрез използването  на PVC  покритие с гладка повърхност без фуги, което осигурява перфектна чистота в басейна, с добра хидроизолация, устойчиво на агресията на ултравиолетовите лъчи и химикалите, които се използват за поддръжка на басейните;
Иновативност – съчетание от красота, стил и функционалност. Специфична конструкция разрешаваща бърз и лесен  монтаж, доставка и срок за изпълнение;
Икономически ползи – чрез бърза и икономична инсталационна дейност и лесна поддръжка;
Специфична технология – Steellflex, даваща възможност за изпълнение на различни форми устойчиви на земетресения и течове.

Надеждността и естетиката на басейна, зависи също така от добрия проект и професионалното изпълнение на строителството, за което може да се доверите на нашия екип – www.dadaprojectstudio.com.

Автор: Dada Project Studio

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори