Търси

Предстои премиерата на FUNKT furniture

Каним ви на премиерата на FUNKT furniture на 15 и 16 декември в +ТОВА (ул. „Марин Дринов“ 30 в София)

Премиера на FUNKT furniture на 15 и 16 декември в +ТОВА

Премиера на FUNKT furniture на 15 и 16 декември в +ТОВА Автор / Източник: www.funkt.eu

Серия авторски мебели на FUNKT furniture

Серия авторски мебели на FUNKT furniture Автор / Източник: www.funkt.eu

Трапецовидни фотьойли на FUNKT furniture

Трапецовидни фотьойли на FUNKT furniture Автор / Източник: www.funkt.eu

Трапецовидна лампа, произведена от FUNKT furniture

Трапецовидна лампа, произведена от FUNKT furniture Автор / Източник: www.funkt.eu

Серия авторски мебели, създадени по поръчка

Серия авторски мебели, създадени по поръчка Автор / Източник: www.funkt.eu

PREV NEXT

Твърде е вероятно, търсейки добро място за кафе, брънч или вечеря в София, да сте посещавали Ракета, Спутник, Космос, Фабрика Дъга, Супа Стар, +ТОВА или Компанията.

Общото за тях е, че са създадени от архитектурно студио FUNKT, които могат да се похвалят както с награди от България - Dibla Design Awards, конкурс „Къща на годината“ на списание „Идеален дом“, награди на списание „Наш дом“, така и с международни отличия като Best Bar and Restaurant Design Awards, BIG SEE (South East European Interior Award). А наскоро интериорът за офис на фирма LEANPLUM им донесе две от най-престижните отличия в индустрията – второ място на IAA Awards и „honorable mention“ на Global Architecture and Design Awards.

Една от причините да са толкова търсени като студио е, че проектират и създават мебелите специално за всеки интериор, с който се заемат. Казват, че така им е по-лесно да работят според правилата, които сами си поставят като основни, а именно – само естествени материали, семпъл дизайн и максимална функционалност. От функционалността все пак произлиза и самото им име – FUNKT.

Хората също забелязват мебелите и студиото редовно получава запитвания за тях. „Да направиш мебел и да остане само в един интериор, е като да напишеш мелодия и да я изсвириш само веднъж“, казва Мария Балева, една от основателките на FUNKT аrchitects.

Същевременно създадените вече дизайни позволяват производството им в кратки срокове и според желанията на клиентите. Така се ражда идеята тези мебели да бъдат обединени във FUNKT furniture – серия авторски мебели, създадени по поръчка.

Каним ви на премиерата на FUNKT furniture на 15 и 16 декември в +ТОВА (ул. „Марин Дринов“ 30 в София), където в импровизиран pop-up магазин ще бъдат изложени мебели, прототипи и мостри за разглеждане, и ще се предлагат специални цени на поръчаните в тези два дни мебели.

Автор: студио FUNKT

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори