Търси

ВиК специалисти от цялата страна ще мерят сили в Пловдив

ВиК специалисти от цялата страна ще мерят сили в Пловдив на 12 септември. Включете се и Вие!

Предстои „Воден фест

Предстои „Воден фест" – първият фестивал на ВиК специалистите Автор / Източник: www.waterfestbg.org

Често наричаме някои събития уникални, просто защото вярваме, че са наистина хубави и впечатляващи, но уникалността далеч не се състои в това. Този септември в Пловдив ще станем свидетели на нещо, което в действителност се случва за пръв път не само в нашия град, но и в страната изобщо.

„Воден фест" или още – първият фестивал на ВиК специалистите. Събитието ще се проведе на 12 септември в парк „Лаута", организирано от WaterFestBg.org с помощта на Община Пловдив и район Тракия.

На първото издание на „Воден фест" на едно място ще се съберат ВиК професионалисти от най-добрите фирми в сферата. Производители и вносители на ВиК и ОВИ материали и технологии, наши и чужди компании, ще изложат последните си иновации и продукти, а участниците ще могат да тестват своите умения и професионализъм в различни състезателни игри и да докажат себе си и своята фирма.

Организаторите от българския ВиК портал – Waterfestbg.org са подготвили и редица други изненади, сред които – сцена с музика и танци, кетъринг и игри през целия ден, за да превърнат 12 септември в истински празник не само за участниците ВиК специалисти, а и за всички гости на парк „Лаута".

Най-дългоочакваното събитие от програмата на „Воден фест" неминуемо е националното състезание „Тръбен ключ". В съревнованието ще се включат най-добрите сред най-добрите ВиК специалисти. Те са определени с предварителен кастинг, а на място само отбраните 7 отбора ще влязат в битка за титлата „Тръбен ключ". Отборите ще мерят сили в различни състезателни задачи, като през това време ще бъдат наблюдавани от експертно жури, което ще следи за качеството и прецизността на работата. Наградата на най-добрите ще връчи инж. Пламен Иванов от Камарата на строителите в България. Най-стойностните конструкции, изградени по време на състезанието, ще останат в парка, за да бъдат полезни на неговите посетители.

Все още не е късно да се запишете за участие в националното състезание. Може да го направите напълно свободно в сайта на организаторите - waterfestbg.org. Само така ще докажете на себе си и на Вашата фирма, че сте един от най-добрите в бранша и малко неща могат да ви се опрат!

В знак на благодарност към кмета на район „Тракия" г-н Костадин Димитров, за оказаното съдействие и подкрeпа, организаторите ще изградят 7 декоративни езерца за птици, които да ги спасяват от тежките жеги в парка.

Първият по рода си в България „Воден фест" се подкрепя от БАВ- Българска асоциация по водите,  Камарата на строителите в Пловдив, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), а генерален спонсор на събитието е Хидростаб OOД.
 

Автор: www.waterfestbg.org

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори