Търси

Завърши студентска инициатива на Ideal Standard

“Студентска работилница 2017” бе организирана съвместно с VELUX и Нов български университет.

Официално награждаване на победителите в „Студентска работилница 2017“

Официално награждаване на победителите в „Студентска работилница 2017“ Автор / Източник: www.idealstandard.bg

Професионално жури оцени проектите и избра победителя в работилницата

Професионално жури оцени проектите и избра победителя в работилницата Автор / Източник: www.idealstandard.bg

Денис Чолаков - победителят в „Студентска работилница 2017“

Денис Чолаков - победителят в „Студентска работилница 2017“ Автор / Източник: www.idealstandard.bg

Участваха студенти от програма „Архитектура“ в Нов Български Университет

Участваха студенти от програма „Архитектура“ в Нов Български Университет Автор / Източник: www.idealstandard.bg

PREV NEXT
"Студентска работилница 2017"

Лидерът в обзавеждането за баня Ideal Standard съвместно с водещия производител на покривни прозорци VELUX и Нов български университет (НБУ) организираха поредното начинание в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.
Заключителното събитие и официално награждаване на победителите в „Студентска работилница 2017“ се състоя на 1 юни във вдъхновяващата обстановка на TheBathRoom – шоурумът на Ideal Standard в столицата.

В инициативата участваха студенти от програма „Архитектура“ на Нов български университет, които работиха усилено по реализирането на идеен проект за еднофамилна жилищна сграда. Всички те бяха разпределени по групи, водени от специалистите на Ideal Standard, VELUX и преподавателите от НБУ. В рамките на 10 дни участниците трябваше да работят поетапно – от запознаване с техническите характеристики на продуктите, заложени в спецификацията на заданието, до финализиране на цялостно архитектурно и интериорно решение.

Професионално жури, в лицето на утвърдени в бранша имена, оцени проектите и избра победителя в работилницата – Денис Чолаков. За най-успешната реализация на задачата той получи награда в размер на 600 лв. Всички участници бяха удостоени с почетни грамоти, а след края на награждаването обсъдиха подробно работата си на коктейл в приятната атмосфера на TheBathRoom.

“Студентска работилница 2017” е част от поредицата работилници, които Ideal Standard стартира с амбицията те да се превърнат в традиционна инициатива. По този начин младите таланти в архитектурния бранш са мотивирани да приложат уменията и да разгърнат въображението си в рамките на една наистина професионална среда, предоставена от Ideal Standard.

Автор: Ideal Standard

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори