Търси

Завърши “СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.”

Това е първата от поредица работилници, които Идеал Стандарт ще организира и финансира ежегодно.

По време на заключителната част  всички отбори разполагаха с 15 минути за презентация на своите решения и отговориха на въпросите на присъстващите.

По време на заключителната част всички отбори разполагаха с 15 минути за презентация на своите решения и отговориха на въпросите на присъстващите. Автор / Източник: Идеал Стандарт

Отборът победител - Мелтем Йълдъз, Христо Христов и Явор Станиславов.

Отборът победител - Мелтем Йълдъз, Христо Христов и Явор Станиславов. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

В проекта участваха студенти от специалност „Архитектура“ в 4 отбора.

В проекта участваха студенти от специалност „Архитектура“ в 4 отбора. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

Събитието бе в шоурума TheBathRoom – извор на вдъхновение за банята.

Събитието бе в шоурума TheBathRoom – извор на вдъхновение за банята. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

Студентите бяха запознати с техническите характеристики на продуктите

Студентите бяха запознати с техническите характеристики на продуктите Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

Всички участници обсъдиха работата си на коктейл в  TheBathRoom.

Всички участници обсъдиха работата си на коктейл в TheBathRoom. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

PREV NEXT

Съвместната инициатива на Идеал Стандарт и Университетa по архитектура, строителство и геодезия “СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.” завърши с официално закриване. Събитието се проведе на 6 април в шоурума TheBathRoom –незичерпаемият извор на идеи и вдъхновение за банята.

В проекта участваха студенти от специалност „Архитектура“, разпределени в 4 отбора. Те преминаха през всички етапи на работилницата, водени от специалисти от Идеал Стандарт. Първоначално студентите бяха запознати с техническите характеристики на продуктите, заложени в спецификацията на заданието, изготвиха общо изграждане на функционална и визуална концепция и предложиха интериорно и стилово решение на помещенията.

По време на заключителната част от работилницата всички отбори разполагаха с 15 минути за презентация на своите решения и отговориха на въпросите на присъстващите. Професионално жури в лицето на 5 утвърдени в бранша имена оцени заданията и избра проекта – победител, изготвен от отбора в състав Мелтем Йълдъз, Христо Христов и Явор Станиславов. Всички участници получиха почетни грамоти, а след края на награждаването обсъдиха работата си на коктейл в приятната атмосфера на TheBathRoom. Спечелилият проект ще се реализира по време на лятната работилница и ще бъде финансиран от лидера в производството на санитарен фаянс Идеал Стандарт.

“СТУДЕНТСКА РАБОТИЛНИЦА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ, УАСГ 75г.” е първата от редица работилници, които Идеал Стандарт планира да осъществява ежегодно съвместно със свои партньори и да я превърне в една развиваща се традиция. Тази инициатива открива възможности за обмен на идеи и опит межу младите архитекти и дизайнери, а действителното реализиране на резултата от нея вдъхва самочувствие и амбиция за още по-добри проекти.

Автор: Идеал Стандарт

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори