Търси

Oтвори врати TheBathRoom

Уникалният шоурум е най-новият извор на идеи ресурси за интериорния дизайн на банята.

Уникалният шоурум е дело на Идеал Стандарт и е изцяло посветен на нуждите на интериорните дизайнери и архитектите

Уникалният шоурум е дело на Идеал Стандарт и е изцяло посветен на нуждите на интериорните дизайнери и архитектите Автор / Източник: Идеала Стандарт- Видима АД

Г-н Лазар Лазаров - директор „Търговска организация“ – Клъстер България и Идеал Стандарт Интернешънъл

Г-н Лазар Лазаров - директор „Търговска организация“ – Клъстер България и Идеал Стандарт Интернешънъл Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

TheBathRoom – най-новият, неизчерпаем извор на идеи и ресурси за интериорния дизайн на банята.

TheBathRoom – най-новият, неизчерпаем извор на идеи и ресурси за интериорния дизайн на банята. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

Домакините на новия дизайнерски оазис - инж.-диз. Йорданова и арх. Бояджиев.

Домакините на новия дизайнерски оазис - инж.-диз. Йорданова и арх. Бояджиев. Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

Представители на медиите първи посетиха TheBathRoom

Представители на медиите първи посетиха TheBathRoom Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

TheBathRoom се намира на бул. „Тотлебен“ №2 в София

TheBathRoom се намира на бул. „Тотлебен“ №2 в София Автор / Източник: Идеал Стандарт – Видима АД

PREV NEXT

Нa 19.09.2016 отвори врати TheBathRoom – най-новият, неизчерпаем извор на идеи и ресурси за интериорния дизайн на банята.
Уникалният шоурум е дело на Идеал Стандарт и е изцяло посветен на нуждите на интериорните дизайнери и архитектите, които искат да превърнат всяка баня в сбъдната мечта. Проектът стартира от сърцето на Лондон, където се намира единственият друг TheBathRoom в цяла Европа. В допълнение към изключително богатия си асортимент от продукти, шоурумът предлага на своите посетители професионални консултации и една изключително приятна и вдъхновяваща атмосфера.

Сред официалните гости по време на откриването беше г-н Лазар Лазаров - директор „Търговска организация“ – Клъстер България и Идеал Стандарт Интернешънъл. „Отдавна искахме да създадем място, което да бъде припознато от дизайнерите като Мястото за Банята. Едно специално място, където дизайнерите да могат да получат вдъхновение, информация, помощ, да тестват идеите си и да направят най-доброто за своите клиенти.“, сподели г-н Лазаров.

Гостите имаха възможност да се запознаят и със Симона Стоянова – старши дизайнер в студио Volee Design и един от главните отговорници за автентичния интериор на TheBathRoom. След нея бяха представени и домакините на новия дизайнерски оазис - инженер-дизайнер Божана Йорданова и архитект Александър Бояджиев. Те бяха символично короновани като „принца“ и „принцесата“ на TheBathRoom. Със своята богата експертиза и още по-богато въображение те ще помагат на всички посетители при избора на най-добрите материали и идеи за проектирането на тяхната баня.

Официалното откриване на TheBathRoom ще се проведе в рамките на три дни. Първи с него се запознаха представителите на медиите, след което е планирано гостуване на дизайнери, архитекти и други специалисти от бранша. Третият ден е изцяло посветен на студенти и преподаватели от сферата на интериорния дизайн. 

TheBathRoom се намира на бул. „Тотлебен“ №2, в непосредствена близост до една от най-емблематичните за София забележителности - Руски паметник. Шоурумът вече е отворен за клиенти с работно време от 09:00 до 18:00 часа. 

Автор: Идеал Стандарт - Видима АД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори