Търси

Лекции пред ученици изнасят специалисти от Бош

„Инженери в клас“ с Бош и Junior Achievement

Инициативата стартира на 25 февруари с лекция в ПГТ „Макгахан“в София

Инициативата стартира на 25 февруари с лекция в ПГТ „Макгахан“в София Автор / Източник: Роберт Бош ЕООД

инж. Тихомир Георгиев запозна ученици с автомобилните технологии на Бош

инж. Тихомир Георгиев запозна ученици с автомобилните технологии на Бош Автор / Източник: www.bosch.bg

„Инженери в клас“ с Бош и Junior Achievement

„Инженери в клас“ с Бош и Junior Achievement Автор / Източник: www.bosch.bg

инж. Тихомир Георгиев води лекция пред учениците от ПГТ „Макгахан“в София

инж. Тихомир Георгиев води лекция пред учениците от ПГТ „Макгахан“в София Автор / Източник: www.bosch.bg

Лекцията на инж.Тихомир Георгиев в Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“, София

Лекцията на инж.Тихомир Георгиев в Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“, София Автор / Източник: www.bosch.bg

PREV NEXT

София – Бош и JA България стартират съвместна инициатива, в рамките на която доброволци от Бош ще запознаят ученици с инженерната професия.
В три поредни седмици инженери от компанията ще посетят три училища в София и ще изнесат лекции пред десетокласници и единадесетокласници.

Инициативата стартира на 25 февруари с лекция в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан“в София, където инж. Тихомир Георгиев запозна ученици с автомобилните технологии на Бош и професионалните възможности в областта на автомобилното оборудване в България.

Още две професионални лекции ще се проведат през месец март с бизнес доброволци от Бош България. Първата ще бъде осъществена от Бош Термотехника, на тема „Контролирай климата в дома“. По време на лекцията пред ученици от Софийската гимназия по строителство и архитектура ще застане инж. Стефан Златев. Няколко дни след това, на 18 март, инж. Константин Рангелов ще представи темата „Наистина професионално с електроинструментите на Бош!“ в Националната професионалната гимназия по приложни изкуства „Св. Лука“.

Важен акцент в инициативата на Бош и JA България ще бъде участието на инж. Златев във форума „Професиите на бъдещето“ на 9 март. Пред над 400 ученици и студенти от цяла България той ще говори за технологиите в инженерния си делник, обединени в темата „Поглед в бъдещето с Бош“.

Трима ученици и студенти с интереси в инженерната професия ще прекарат един работен ден в Бош България през ноември, в рамките на 15-то издание на „Мениджър за един ден“.

Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги с около 375 000 служители (към 31.12.2015 г.). По предварителни данни през 2014 г. Групата реализира продажби в размер на над 70 млрд. евро. Дейността на Бош е организирана в четири бизнес сектора – „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника” и включва Robert Bosch GmbH и неговите над 440 дъщерни и регионални дружества в 60 държави. Заедно с търговските и сервизни партньори, Бош има представители в около 150 страни. Тази развойна, производствена и търговска мрежа е основата за един постоянен глобален растеж. През 2015 г. Бош регистрира около 5 400 патента в целия свят. Стратегическа цел на Група Бош е разработването на иновативни и ефективни решения за подобряване качеството на живота в мрежово ориентиран свят. Ето защо Бош предлага „Техника за живота”. 

 

 

Автор: Роберт Бош ЕООД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори