Търси

Среща-дискусия по проблеми на енергийното обновяване

БАИС ще проведе среща-дискусия по проблеми на енергийното обновяване на сградния фонд

Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС)

Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) Автор / Източник: БАИС

Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) ще проведе на 26 март среща-дискусия с представители на органи и организации, които участват в процеса на енергийното обновяване на сградния фонд.  

Участниците във форума ще обсъдят въпроса за компетентното подпомагане на общините в проектирането, изпълнението и контрола на качеството на изолационните системи в процеса на реализиране на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради и ролята на БАИС. Модератор на дискусия „Основни моменти при енергийното обновяване на сградния фонд и ролята на Българската асоциация за изолации в строителството в този процес” ще бъде проф. д-р инж. Димитър Назърски – член на УС на БАИС.

Организаторите на срещата ще предложат да бъдат проведени обучения на компетентни лица, представители на общините и сдруженията на собствениците в най-големите български градове на 6-те социално-икономически региони.

Основната им цел ще бъде максимално точното и ясно разясняване на изпълнението и контрола на качеството на топлоизолационни и хидроизолационни системи на ограждащи конструкции, фасадни стени и покриви на едропанелни жилищни сгради. 
За участие в дискусията са поканени ръководители и експерти от МРРБ, Столична община, ДНСК, НСОРБ, КАБ, КИИП, САБ, КСБ, ЕнЕфект и УАСГ.

Форумът ще се проведе на 26 март (четвъртък) 2015 г. от 14:00 ч. в Заседателната зала на Хидротехническия факултет  на УАСГ (бул. „Хр. Смирненски” 1, нова сграда, корпус „А”, ет. 2, зала 205).

Автор: БАИС

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори