Търси

Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE. Като израз на признателност към лоялността, усилията и подкрепата на своите партньори.

Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE

Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE Автор / Източник: АлуКьонигЩал ЕООД

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE.

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE. Автор / Източник: Алукьонигщал ЕООД

Победителите от фирма Прециз Ал Енерджи ЕООД

Победителите от фирма Прециз Ал Енерджи ЕООД Автор / Източник: Алукьонигщал ЕООД

PREV NEXT

За осми пореден път се проведе Европейският шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE. Като израз на признателност към лоялността, усилията и подкрепата на своите партньори за успешно развитие и налагане на продуктите с марките SCHÜCO и JANSEN, за пореден път фирма Алу Кьониг Щал България организира Национален квалификационен кръг на Европейския шампионат на SCHÜCO International KG - Германия.
Картинг състезанието се проведе на 28.09 (събота) на писта „Дунев спорт” в гр. София. В националния квалификационен кръг един срещу друг се изправиха фирми от цяла България. Борбата беше безмилостно жестока, защото победителят се класира за Европейските финали в Майорка през 2014.

След изключително равностойната деветдесет минутна надпревара купата спечели отборът на фирма Прециз Ал Енерджи ЕООД с общо 112 направени обиколки. Само с една обиколка по-малко успя да направи отборът на фирма ТАЛ Инженеринг и спечели сребърните медали. На почитната стълбица на трето място се качи отборът на Блиц – Соколови с общ брой на обиколките - 110.

Галимир Павлов, Иван Иванов и Стефан Геренски от фирма Прециз Ал са тримата състезатели, които ще представляват Алу Кьониг Щал България в осмия европейски шампионат SCHÜCO KART-CHALLENGE, който ще се проведе през 2014 на остров Майорка.

Алу Кьониг Щал благодари на всички участници и пожелава на победителите успех и достойно представяне на европейския шампионат.

Автор: АлуКьонигЩал ЕООД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори