Търси

„Теразид” показа мазилка с ефект на дървена ламперия и ...

Изумителни ефекти на декоративни италиански мазилки показаха майсторите на „Теразид” ЕООД в строителния хипермаркет „Уницем” в петък и събота.

Не само майстори, но и интериорни дизайнери хванаха четките.

Не само майстори, но и интериорни дизайнери хванаха четките. Автор / Източник: www.adicolor.bg

Мазилката, пресъздаваща ефекта на истински травертин.

Мазилката, пресъздаваща ефекта на истински травертин. Автор / Източник: www.adicolor.bg

За броени минути бялата стена се преобрази в цветна феерия.

За броени минути бялата стена се преобрази в цветна феерия. Автор / Източник: www.adicolor.bg

Интересните ефекти на най-продавания продукт Desirе.

Интересните ефекти на най-продавания продукт Desirе. Автор / Източник: www.adicolor.bg

www.adicolor.bg

www.adicolor.bg Автор / Източник: www.adicolor.bg

PREV NEXT

В двата демонстрационни дни български и италиански майстори показваха разнообразни ефекти, изпълними както с изключително лесните за нанасяне бои, така и от по-специфичните полирани и релефни мазилки с марка „Adicolor”. 
Безспорно най-голям интерес сред интериорни дизайнери, архитекти, майстори и клиенти предизвика Decordek – най-новият продукт в гамата на „Adicolor”, от който италианският апликатор Еваристо само с няколко движения и подходящо оцветяване пресъздаде ефект на автентична дървена ламперия и лъскава крокодилска кожа.
По-смелите сред присъстващите сами се убедиха в лекотата на работа с материалите и неизчерпаемите ефекти, които могат да се постигнат с Desire или Shade без предварително обучение и само с четка.
Изключителен интерес за интериарните дизайнери и архитекти предизвика и разработката на 3D текстури за 3d Studio Max на част от каталозите на декоративните мазилки, които може да се свалят безплатно от интернет страницата на Adicolor.
От началото на годината българският произовдител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД стана изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Каталогът с изискани крайни покрития включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.
„Adicolor” има над 25 представителства на 5-те континента и аз много се радвам, че и България се присъедини към нашето голямо семейство, сподели експорт мениджъра на компанията Денис Милан.
Представянето на автентичните италиански мазилки в София е част от поредица демонстрации в цялата страна. Досега екипът на фирмата е презентирал продуктите във Видин, Перник, Хасково и Харманли.
Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница www.adicolor.bg.

Автор: www.adicolor.bg

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори