Търси

Домашен уют и модерен комфорт във Вила "При Яфата".

Ако искате да избягате от динамиката на ежедневието и търсите своя оазис на спокойствието, където никой няма да смущава почивката ви, има едно място, което е точно за вас.

Вила „При Яфата” в Банско

Вила „При Яфата” в Банско Автор / Източник: Вила „При Яфата”

Вила

Вила "При Яфата" една от петте луксозни спални Автор / Източник: Вила "При Яфата"

Вила

Вила "При Яфата" - трапезария Автор / Източник: Вила "При Яфата"

PREV NEXT

Разположена в самото сърце на зимния курорт Банско, на една ръка разстояние от всички забележителности на града, вила „При Яфата” е безценно съкровище, което трябва на всяка цена да посетите. И ако хотелите са място, където индивидуалността трудно може да намери своето лице, то тази къща за гости ще ви изненада със самобитността си. Отвън  – типична банска постройка от Възраждането, а отвътре – микс от градски стил с модернистични елементи. Така много преди вие да влезете вътре, градът се е настанил, за да не ви липсва нищо от съвремеността.
Вила „При Яфата” напълно заслужава пет звезди, защото освен, че е супер луксозна, разполага с всичко, от което се нуждаете. Бившият чорбаджийски палат с над 250 годишна история е напълно преобразен. На първото ниво са разположени – кухня с барбекю и трапезария с камина, които са обзаведени по последна дума на техниката. На същия етаж се намират -  Игралната зала, където може да се забавлявате на воля с рулетка, карти, монополи... и Киносалона, за да отдъхнете след като се върнете от ски пистата. На второто ниво са спалните – пет на брой в различни цветове и бутиково обзавеждане. Но за какво да даваме на вилата пет звезди, ако не разполага със СПА център и други екстри като... масажист и козметик. Вила „При Яфата” разполага с уелнес център с уникален дизайн, разположен на подземния етаж. В него можете да ползвате джакузи, парна баня, сауна или да се оставите в ръцете на професионалист, който да се погрижи за вашия релакс и красота.

гр. Банско, ул. „Пирин” №15
телeфон за резервации: 0892 900 900

Автор: Вила „При Яфата”

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори