Търси

Съвети за ремонта от „Теразид” ЕООД

Съвети за ремонта и много подаръци раздаде „Теразид” ЕООД в “Mr. Bricolage”

Съвети за ремонта и много подаръци раздаде „Теразид” ЕООД в

Съвети за ремонта и много подаръци раздаде „Теразид” ЕООД в Автор / Източник: ТЕРАЗИД

Съвети за ремонта и много подаръци раздаде „Теразид” ЕООД в “Mr. Bricolage”

Ценни съвети за ремонта и много подаръци от водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД получиха посетителите на строителния хипермаркет “Mr. Bricolage” – Люлин по време на двудневна демонстрация.

На специално оборудвана платформа през съботния и неделния ден майтори показаха всяка от стъпките при полагането на топлоизолация на фасадата, а специалисти от „Теразид” обясняваха кои са основните разлики и предимства на полимерните, силикатните и силиконовите фасадни мазилки – „Декорит”, „Силикат” и „Сиколит”. Силен интерес сред домашните майстори предизвикаха тънкостите при полагане на хидроизолация и лепене на фаянсови и теракотни плочки в банята.

Политиката на „Теразид” ЕООД е не просто да продава продуктите си, но да подпомогн клиента в правилния избор на материали и технология. Затова решихме в началото на сезона на ремонтите да организираме, съвместно с магазините “Mr. Bricolage”, подобно демонстрационно-образователно шоу, което нарекохме „Бързо, лесно, интересно с „Теразид” и “Mr. Bricolage”, обясни мениджърът „Продажби” на „Теразид” ЕООД инж. Велин Александров.

Автор: ТЕРАЗИД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори