Търси

Последни дни да се включиш в играта на Roca!

Последни дни, в които можеш да спечелиш уикенд за двама + 2 билета за мач на ФК Барселона от играта на Roca!

Последни дни да се включиш в играта на Roca!

Последни дни да се включиш в играта на Roca! Автор / Източник: Рока България АД, www.bg.roca.com

Парк Guell в Барселона, Испания

Парк Guell в Барселона, Испания Автор / Източник: www.bg.roca.com

Саграда Фамилия, Барселона

Саграда Фамилия, Барселона Автор / Източник: www.bg.roca.com

PREV NEXT

Roca подарява още 100 награди послучай своя 100-годишен юбилей.

Последен шанс да се включиш в томболата за страхотните награди на Roca, като се регистрираш до неделя, 23 юли, в онлайн играта, организирана от най-големия производител за обзавеждане за баня в света!

Можеш да се насладиш на специален уикенд в Барселона, с приятел или любим човек, който ти избереш, и да гледаш на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – Барселона, на емблематичния стадион Ноу Камп! И всичко това – подарък от компанията ROCA, чиято история започва точно преди 100 години, именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 100 награди, осигурени от Roca? Лесно е - отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се и участвай в томболата за една от страхотните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 г. в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Наградите:

Голямата награда:

Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва:
Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София - Барселона - София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017 г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018.

И още 100 награди:
- 3 броя смесители за умивалник Atlas,
- 7 броя душ слушалки Sensum,
- 45 тениски Roca,
- 45 шапки Roca.

Не пропускай своя шанс да спечелиш една от тези страхотни награди на Roca!  Включи се в играта ТУК. 

За Roca
Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

Автор: Рока България АД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори