Търси

Фотоизложба на деца от гимназии по Дървообработване

Бизнеса представя фотоизложба на деца от професионални гимназии по Дървообработване и Мебелна промишленост.

Целта на фотоизложбата е да привлече повече млади и мотивирани хора в бранша

Целта на фотоизложбата е да привлече повече млади и мотивирани хора в бранша Автор / Източник: www.timberchamber.com

Фотоизложбата е под мотото „Красотата в моите ръце. Бъдещето в моите ръце“

Фотоизложбата е под мотото „Красотата в моите ръце. Бъдещето в моите ръце“ Автор / Източник: www.timberchamber.com

PREV NEXT

В периода 16-30 април 2015 г. в градинката на Народен театър „Иван Вазов“, Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) ще представи фотоизложба под мотото „Красотата в моите ръце. Бъдещето в моите ръце, на която ще бъдат показани фотоси на произведения и изделия, създадени от ученици от професионалните гимназии в сферата на Дървообработването и Мебелното производство.

Посетителите ще имат възможността да станат свидетели на един различен и вълнуващ прочит на това какво е да съхраниш традициите на един занаят, пречупен през призмата на творящите деца и разказан с много любов. Водени от непреодолимото си желание за вълнуващо бъдеще, учениците използват таланта си за да придават истинска стойност и значимост на професията.

Експозицията е част от кампанията на БКДМП за популяризиране на професията, във връзка с която са създадени кариерен портал, рекламни материали, телевизионен клип, проведени са специализирана трудова борса, дни на отворените врати за преподаватели в предприятията, посещения на предприятия от ученици и студенти, наградени  са със стипендии за постигнати успехи  ученици и студенти от професионални гимназии и Лесотехнически университет.

Целта е да привлече повече млади и мотивирани хора в бранша, подобряване имиджа на професията  и подпомагане на професионалните гимназии и Лесотехническия университет (ЛТУ) при подготовката на кадри, които да отговарят на изискванията на бизнеса.

Инициативата се реализира с любезното съдействие на фондация „Америка за България“ и Столична община.

 

Автор: www.timberchamber.com

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори