Търси

mydlink™ Home – Цялостна смарт екосистема за дома.

D-LINK пусна на българския пазар mydlink™ Home. Компанията дава на потребителите дистанционен достъп до домакинството с нови смарт устройства

Г-н Огнян Данчев, регионален мениджър на D- Link за България и Румъния.

Г-н Огнян Данчев, регионален мениджър на D- Link за България и Румъния. Автор / Източник: D-Link

Чрез приложението mydlink Home App лесно ще проверите дали сте изключили ютията у дома

Чрез приложението mydlink Home App лесно ще проверите дали сте изключили ютията у дома Автор / Източник: D-Link

D-Link дава на потребителите дистанционен достъп до домакинството с нови смарт устройства

D-Link дава на потребителите дистанционен достъп до домакинството с нови смарт устройства Автор / Източник: D-Link

mydlink Home Smart Plug  е многофункционален и компактен контакт.

mydlink Home Smart Plug е многофункционален и компактен контакт. Автор / Източник: D-Link

Мониторът mydlink™ Home Monitor HD (DCS-935L) е камера с висока резолюция

Мониторът mydlink™ Home Monitor HD (DCS-935L) е камера с висока резолюция Автор / Източник: D-Link

Автоматично генериран QR код добавя цялата свързана продуктова информация към панела за настройване.

Автоматично генериран QR код добавя цялата свързана продуктова информация към панела за настройване. Автор / Източник: D-Link

Контролирайте електрическите уреди вкъщи, чрез таблета или смартфона си.

Контролирайте електрическите уреди вкъщи, чрез таблета или смартфона си. Автор / Източник: D-Link

PREV NEXT

На 13 ноември 2014 г. D-Link представи на специално събитие първоначалното си портфолио от продукти с марката mydlink™ Home - единна смарт екосистема, с която компанията навлиза на територията, наречена smart home.
С първоначалното портфолио от четири свързани продукта и безплатното приложение mydlink™ Home, потребителите могат да наблюдават и контролират домовете си лесно докато си седят на дивана или са извън дома.

Гамата от смарт продукти за дома се състои от двe IP видео камери, детектор за движение и смарт контакт. Само по себе си всяко от тези устройства дава на собствениците на жилища контрол от всяко място, по всяко време, използвайки смартфон или таблет. Този отдалечен контрол върху домакинските уреди помага на хората най-накрая да се отърсят от притесненията, свързани с напускането на дома. Така например, широко разпространен е страхът, че сте забравили ютията включена, а благодарение на mydlink™ Home, можете да проверите това дистанционно.

Още по-впечатляващ обаче е факта, че продуктите могат да бъдат свързани помежду си посредством интуитивното безплатно мобилно приложение mydlink™ Home за Android и iOS устройства, което помага за пълната автоматизация на процеса. 

Основните преимущества на продуктите са лесната употреба, достъпни цени, намаляване на разходите за енергия и охрана, както и достъпността до дома по всяко време и от всяка точка на света.   

“Повечето текущи системи за „smart home“ са скъпи и сложни за инсталация. Ние сме пазарен лидер в разработването на качествени и ценово изгодни решения за мрежи, видеонаблюдение и домашна автоматизация, които са с богата функционалност и са същевременно лесни за конфигуриране и управление. Устройствата могат да се използват самостоятелно или заедно, настройват се бързо и не са обвързани с месечни такси или абонаментни планове. Сега е лесно да превърнете дома си в истински умен дом,“ споделя  Огнян Данчев, регионален мениджър на D- Link за България и Румъния. 

Според данни на ABI Research новото поколение от свързани умни продукти за дома привлича все повече потребители и разходите за устройства за умния дом се увеличават. Доставките на такива устройства ще отбележат до 30% комбиниран годишен темп на растеж между 2013 и 2019 г., но техния ефект ще е много отвъд продажбите на самостоятелни устройства. Популярността на смарт устройства, които могат да се управляват посредством мобилни и уеб приложения спомага за осъществяването на дори по-голяма еволюция на пазара за домашна автоматизация.

Можете да използвате продуктите, за да:

  • Засечете неочаквано движение;
  • Настроите сензора за движение mydlink™ Home Wi-Fi Monitor Sensor (DCH-S150) в коридора, заедно с mydlink™ Home Smart Plug (DSP-W215), който е свързан с лампа. Когато устройствата са свързани, при засичане на движение, умният контакт се активира и включва лампата;
  • Настроите графици през приложението mydlink™ Home – то автоматично може да  включи лампите, когато отсъствате от вкъщи или да деактивирате сензора за движение през нощта, ако домашните ви любимци живеят у дома.


Допълнителна информация за mydlink™ Home Smart Plug 

mydlink Home Smart Plug  е многофункционален и компактен контакт. Той е лесен за употреба и позволява да се контролират различни електрически устройства в дома, независимо къде се намирате, дори когато сте далеч от дома.

Чрез mydlink Home App има възможност да създаде собствен график на работа на mydlink Home Smart Plug, като по този начин може да се пести енергия, докато сте на работа или спите. Чрез приложението mydlink Home App лесно може да се провери дали е изключена ютията у дома или да се включи/изключи друг електрически уред в определен час. Най-важното е, че mydlink Home Smart Plug ще запази дома от пожар, като изключи забравените уредите и ги предпази от прегряване. А защо да не светне лампите у дома щом настъпи вечерта. mydlink Home Smart Plug работи безпроблемно заедно с mydlink Home Wi-FI Motion Sensor за автоматизация на дома.

Подобрете сигурността в дома си:

  • Свържете мониторите mydlink™ Home със сензора за движение и може да получавате SMS или имейл уведомления, когато е засечено движение; 
  • Мониторът mydlink™ Home Monitor HD (DCS-935L) е камера с висока резолюция, която предлага надеждна безжична AC свързаност, възможност за наблюдение през нощта и микрофон – идеална за наблюдение на входа към дома или гаража;
  • mydlink™ Home Monitor 360 (DCS-5010L) е камера с пълен набор от функции с възможност за въртене и накланяне, които предлагат както безжична свързаност, така и такава с окабеляване. Тя е най-доброто решение за контролирано наблюдение в по-големи стаи и за двете страни на коридор.

 

Приложението mydlink™ Home е лесно за навигация и различните устройства могат да се наименуват и групират за по-голям контрол. Всички продукти от портфолиото за умен дом са лесни за настройване с WPS поддръжка за инсталация с натискане на един бутон. Автоматично генериран QR код добавя цялата свързана продуктова информация към панела за настройване.

Продуктовата гама mydlink™ Home ще се предлага на българския пазар от декември 2014 г.

Автор: D-Link

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори