Търси

TELUS International ще реализира проект на млад дизайнер

Най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас стартира конкурс за преобразяване на част от офисното си пространство

TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери

TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери Автор / Източник: TELUS International Europe

Компанията предоставя възможност на младите да реализират проект

Компанията предоставя възможност на младите да реализират проект Автор / Източник: TELUS International Europe

TELUS считат, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение.

TELUS считат, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение. Автор / Източник: TELUS International Europe

TELUS стартира конкурс за интериорен  проект на част от офиса си в София.

TELUS стартира конкурс за интериорен проект на част от офиса си в София. Автор / Източник: TELUS International Europe

Основна цел на конкурса е за изява на млади архитекти и дизайнери

Основна цел на конкурса е за изява на млади архитекти и дизайнери Автор / Източник: TELUS International Europe

PREV NEXT

TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери, като стартира конкурс за интериорен дизайнерски проект на част от офисното си пространство в София. С най-новата си инициатива ‘’компанията на щастливите хора’’ се стреми да обогати преживяването на служителите и посетителите си, чрез реализиране на съвременна и вдъхновяваща идея за комфортна работна среда. Основна цел на конкурса е да даде възможност за изява на млади архитекти и дизайнери, както и на студенти по архитектура и дизайн, които не нужно да имат професионален стаж и документи за правоспособност. 

Компанията иска да предостави възможност на младите професионалисти да реализират значим проект, с който да обогатят своето портфолио. Конкурсът ще се проведе в два етапа. В първия всички кандидати трябва да изпратят портфолио и контактна информация. Във втория петима от тях ще получат задание от TELUS за конкретното офис пространство, което ще подлежи на промяна. По време на този етап кандидатите ще трябва да изготвят и изпратят проект и остойностяване. Победителят ще има възможност да реализира своя проект до готовност за експлоатация на офисното пространство, за което ще получи възнаграждение. 

„Ние винаги сме смятали, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение. Този конкурс за млади интериорни дизайнери е прекрасна възможност талантливите хора в страната ни да натрупат опит и то в работа за компания от световен мащаб. Знаем колко е важно това в началото на всяка кариера и смятаме, че талантът трябва да се насърчава непрекъснато.“ – споделя Стефания Дунчева, старши мениджър „Човешки ресурси“ на TELUS International Europe.

Компанията в България има над 2600 служители, които са разположени в 4 офиса в София и Пловдив. Част от културата на TELUS International на глобално ниво е да предлага на служителите си първокласни офиси, направени по последен световен стандарт на интериорните решения.  Всеки един от етажите на компанията разполага с тематични, дизайнерски стаи за релакс. Освен това служителите ѝ могат да се възползват от зали за фитнес, йога зала и специални зони за игра.

Конкурсът започва днес, а кандидатури се събират до 22 август 2017 г. включително, на имейл design@telusinternational.com. Пълните условия на конкурса са публикувани на фейсбук страницата на TELUS International Europe, а компанията очаква кандидатурите на млади ентусиазирани дизайнери, за да избере най-добрия проект.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика.

Автор: Още за къщата

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори