Търси

Горещ летен финал!

Къща в Гоце Делчев спечели в летния етап на конкурса „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2015“ НА БАУМИТ

Победител стана Обект 7 - еднофамилна жилищна сгарада в Гоце Делчев

Победител стана Обект 7 - еднофамилна жилищна сгарада в Гоце Делчев Автор / Източник: Баумит България ЕООД

На второ място е Обект 6 в гр. Севлиево.

На второ място е Обект 6 в гр. Севлиево. Автор / Източник: Баумит България ЕООД

На трето място застана Обект 4 в дунавския град Видин

На трето място застана Обект 4 в дунавския град Видин Автор / Източник: Баумит България ЕООД

PREV NEXT

След тримесечно онлайн гласуване тук, девет слънчеви фасади събираха тен и вашата подкрепа под формата на заветното “like”.
Три от тях заеха следния ред по стълбичката на победителите!

Днес в Гоце Делчев при слънчево време, 33 градуса на въздуха, 1 м/сек на вятъра и със 198 горещи гласа на публиката победител стана Обект 7 - еднофамилна жилищна сгарада с бронзов тен на ул. Първи май 11. Инвеститор на обекта е г-жа Красимира Калчева, а изпълнител и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято група е използвала материалите: Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп. 

Честито на победителя! 

На второ място в класирането, при същите климатични условия, но с лек полъх на вятъра и със 77 гласа на публиката е Обект 6 – кокетната еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. Ген. Столетов 17.

Проектант е фирма Ареа - БГ EOOД с управител арх. Светлозар Стефанов. Изпълнителят, фирма Гипсотехника EOOД, дългогодишен партньор на Баумит е използвал материалите: Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотакат ефект мазилка НанопорТоп.

Честито и на номер две! 

На трето място при 33 градуса, с едва 2 % възможност за валежи и 22 гласа на публиката застана Обект 4 –триетажна жилищна сграда с шоколадов загар, в дунавския град Видин, ул. Вела Пеева 15. Заявител в конкурса е инвеститорът - г-жа Хризантема Младенова. Проектът е дело на арх. Ценка Димова, която се е доверила на изпълнението на групата на г-н Боян Георгиев. Използваните материали в обекта са Баумит Система Про, отново съчетана с иновацията на Баумит - мазилката, самопочистваща се благодарение на своя фотокат-ефект, НанопорТоп.

Честито на победителите! Баумит благодари на всички фасади и на всички гласували, които се включиха и в този сезон!

Трите победителки ще участват на финалния кръг в конкурса през март 2016 г., а нищо чудно да бъдат и класирани за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа - Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена.

От утре, 1 Септември започва етап Есен в конкурса „Фасада на годината“, а някои от вас, гласували в Лято ще спечелят награда от сезонната томбола на Баумит

Автор: Баумит България ЕООД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори