Търси

Посетете щандът на „Теразид” на пролетното „Стройко”

И тази година „Теразид” ЕООД ще представи нови продукти и технологии по време на 42-ото издание на строителното изложение „Стройко 2000”

„Теразид” ЕООД е първият български производител, който получи Европейско техническо одобрение (ETA)

„Теразид” ЕООД е първият български производител, който получи Европейско техническо одобрение (ETA) Автор / Източник: „Теразид” ЕООД

От 26 март до 1 април на втория етаж на НДК специалисти на компанията ще предоставят информация

От 26 март до 1 април на втория етаж на НДК специалисти на компанията ще предоставят информация Автор / Източник: „Теразид” ЕООД

PREV NEXT


И тази година „Теразид” ЕООД ще представи нови продукти и технологии по време на 42-ото издание на строителното изложение „Стройко 2000”.

От 26 март до 1 април на втория етаж на НДК специалисти на компанията ще предоставят информация за топлоизолационните системи с Европейско техническо одобрение. „Теразид” ЕООД е първият български производител, който получи Европейско техническо одобрение (ETA) за своя система за фасадна топлоизолация.

Посетителите на изложението ще може да видят на място и декоративните ефекти и начина на работата с новата металикова боя Athelie от италианската серия интериорни бои и мазилки Adicolor. Водещият производител на строителни материали „Теразид” ЕООД е изключителен представител на Adicolor за България.

Автор: „Теразид” ЕООД

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори