Търси

В Експо Баня София изложбата Портали на Надежда Павлова.

Изложбата е част от програмата на четвъртото издание на Месец на фотографията, организиран от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева.

В Експо Баня София изложбата Портали на Надежда Павлова.

В Експо Баня София изложбата Портали на Надежда Павлова. Автор / Източник: Рока България

За четвърта поредна година в София се провежда Месец на фотографията. В това издание на инициативата, организаторите от Национално сдружение Фотографска академия Янка Кюркчиева са включили над 40 изложби на различни автори.
Софийската публика ще види творби на утвърдени майстори и млади таланти, изпълнени с различни техники – от традиционната аналогова фотография през съвременните цифрови техники до включването на други изкуства като живопис, поезия, кино. Срещите с фотографското изкуство на български и чужди автори през Месец на фотографията 2013 намират място в различни пространства в София като галерии, културни институти, изложбени зали. 

От 10 юни до 10 юли, корпоративната изложбена зала на Рока България, Експо Баня София е домакин на изложбата ПОРТАЛИ на Надежда Павлова. Авторката работи по проекта в продължение на 3 години. В него, тя разглежда билбордовете, присъстващи в градската среда като своеобразни портали, портали към илюзорно щастие или портали към отминали времена и ценности. Изложбата предлага един различен поглед към съвременната градска среда и развитието на обществото.

Заповядайте на откриването на изложбата ПОРТАЛИ с автор Надежда Павлова, на 10 юни 2013 г., от 18.00 ч. в Експо Баня София, бул. Мария Луиза 16.

Пълна информация за програмата на Месец на фотографията 2013, партньорите и пространствата, където може да посетите изложби, семинари, представяния може да намерите на www.monthofphotography.net .

Надежда Павлова
Надежда Павлова е родена през 1969г. Завършва Технически университет - София (1992), Университет за национално и световно стопанство (1998),  Арт колеж – София със специалности „Основи на фотографията” и „Артистична фотография” в класа на Борис Юскеселиев (2002) и „Фотографско изкуство”, Магистърска програма към Нов български университет (2012). От 2010 е член на Управителния съвет на Национално сдружение Фотографска академия „Янка Кюркчиева”.

По-важни изяви: Автор на самостоятелните изложби „Да отглеждаш ангел”, „Бягство в Елфика”, „Порция китайско”, „Дом за мен” и др. Нейни творби са печелили награди на български и международни конкурси. Някои от които са:  Канон-Снимка на годината’08 - Първа награда за фотоесе, Фотоакадемика’07 - Златен медал за репортажна фотография, Международен олимпийски комитет, Лозана, Швейцария 2007- Трета награда, Фото салон Вальево, Сърбия - Златен медал и др. През последните години участва и в организирането на множество изложби, семинари, презентации и като член на жури в различни конкурси. 

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. 

Автор: Рока България

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори