Търси

Международна ФМ конференция в България

Събитието, което допринася за ново, споделено знание в областта на Фасилити мeниджмънта-20 и 21 октомври, 2016 г., в хотел „Холидей Инн“, София

Ново, споделено знание в областта
на Фасилити мeниджмънта

Ново, споделено знание в областта на Фасилити мeниджмънта Автор / Източник: http://fmc.bg/fmconference/

Международна ФМ конференция в България

Какво е мястото на поддръжката и управлението на сгради за един устойчив и модерен бизнес? Как фасилити мениджмънт компаниите могат да оптимизират услугите си и да бъдат конкурентни? Какви са новостите в технологичните развития и продукти, свързани фасилити и пропърти мениджмънта и строителството? Има ли място глобалният бизнес подход в България и региона?

Това са част от въпросите и темите, които ще бъдат засегнати на единадесетото издание на конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“, която ще се проведе на 20 и 21 октомври, 2016 г., в хотел „Холидей Инн“, София. 

Вече десет години събитието събира международни и български експерти в областта на фасилити мениджмънта и представители на водещи компании в различни икономически сектори. Колкото традиционна, толкова и иновативна платформа за обмяна на опит, конференцията предлага уникална възможност за всички заинтересовани страни да се запознаят с тенденциите в поддръжката на сгради и активи – дейности, които спестяват значителна част от годишните разходи на компании от индустриалното производство, през технологични гиганти, обществени сгради, бизнес и жилищни комплекси. 

Въпреки че фасилити мениджмънтът става познат с това си име в България едва през последните години, не без усилията на всички професионалисти и Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА), секторът вече наброява десетки компании с различно портфолио и насоченост. Обединението на две от най-големите компании в сектора засвидетелства, че фасилити мениджмънт бизнесът в България е достигнал определено ниво на зрялост, а играчите в него се стремят да отговарят както на изискванията на клиентите си, така и на международните стандарти за обслужване.

В течение на десетте си години „Фасилити мениджмънт: реализация в България“ бе подкрепена не само от световни лидери в областта, но и от една от най-авторитетните организации в Европа – EuroFM. Желанието на българския фасилити мениджмънт бранш да заимства и развива добрите практики от други държави привлича ежегодно гости и лектори от страни като Германия, Великобритания, Финландия, Турция и други.

Освен презентации и дискусии, конференцията ще предложи и тази година съпътстващи, специализирани семинари на тема технологии в ФМ и обучения по стандартизация.

Организатори са Facility management Consulting, Publics.bg и списание „Фасилитис“, с официалното партньорство на БГФМА.

За регистрация, партньорство и повече информация относно програмата и лекторите, моля посетете http://fmc.bg/fmconference/ 

 

 

 

Автор: http://fmc.bg/fmconference/

Изпрати на E-mail
 

За да оцените и/или коментирате е необходимо да сте регистриран потребите!

Влез в Профила си Регистрация


На сайта на ka6tata.com

затвори